Exclusieve Multiculturele BRASA Party in Amsterdam

0

Het werd weer eens tijd voor een exclusief BRASA feestje. Dat is de achterliggende gedachte achter de party die er op zaterdag 29 november a.s. georganiseerd wordt in Restaurant de Smeltkroes in Amsterdam Zuidoost. De vele mensen die hierom gevraagd hebben kijken er dus met veel plezier naar uit. Naast de overheerlijke Surinaamse gerechten heeft de organisatie ook zorg gedragen voor de beste multiculturele sfeer en dansmuziek. Zo zullen de formatie ‘Xession’, ‘Harvey & Friends’ optreden en zijn ‘The Socaboys’ met voorzang van Marco Van B (bekend van ‘Follow the Leader’) als speciale attractie geprogrammeerd.

In het culturele gedeelte dat vanaf 19.00 begint kan het publiek een show verwachten van de ‘FAYA B BOYS’ uit Suriname en is er een indiaanse attractie in de vorm van een optreden van ‘Pikin Crew’. Ook staan er nog enkele verrassingen op het programma. Zo zal Roy Ristie nog een keer wat muziek uit zijn collectie laten horen. Dansen, eten en genieten in een exclusieve sfeer in Amsterdam Zuidoost: de BRASA PARTY 29 november 2008 in de Smeltkroes, Bijlmerdreef 1289 (CEC gebouw) t.o. metrostation Ganzenhoef.

Aanvang 19.00 – 02.30
Gelet op de aard van het feest zijn er slechts een beperkt aantal toegangsbewijzen (van te voren op te halen) verkrijgbaar. Zie ook voor actuele informatie www.faya.fm

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.