N.E.R.D. in december ook in Rotterdam

0

N.E.R.D. komt in december nog een keer naar Nederland, omdat het concert dat de formatie op 9 november geeft in de Amsterdamse Heineken Music Hall is uitverkocht. De Amerikaanse band treedt op 13 december op in Watt. Dat heeft het nieuwe Rotterdamse poppodium donderdag bekendgemaakt, schrijft Novum Nieuws.

De formatie N.E.R.D., wat staat voor No one Ever Really Dies, bestaat uit Pharrell Williams, Chad Hugo en Shae Haley. Williams en Hugo zijn samen ook bekend als het producersduo The Neptunes. Zij schreven en produceerden hits voor onder anderen Britney Spears en Jay-Z.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.