Nils Fischer en Timbazo in Amsterdam

0

Op zaterdag 8 november om 20.30 uur zal Nils Fischer & Timbazo in het theater van het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam een optreden geven. Het repertoire van de groep bestaat uit het oeuvre van levende salsalegende Joe Cuba. Timbazo’s CD ¬°Gracias Joe Cuba! maakte wereldwijd enthousiaste reacties los.

Nils Fischer is een bekende conguero van Duitse origine, die al heel lang in Nederland actief is in de latinscene. Hij heeft met veel salsabands en artiesten van Nederlandse bodem samengewerkt. Zo stond hij vorig jaar op het podium van North Sea Jazz. Tevens geeft hij ook les aan het conservatorium in Rotterdam en gaf hij een cursus via Slagwerkkrant.

Aansluitend:
Latin Dance Party in de
Marmeren Hal met DJ Gringo

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.