Alicia Keys shopt in Amsterdam

0

De 28-jarige Amerikaanse R-and-B zangeres, componist, liedjesschrijver en pianist Alicia Keys was afgelopen weekend in Nederland voor een concert in Ahoy op maandag jl. Tussendoor nam ze even de tijd om te winkelen. Zo ging ze zondag even shoppen in Amsterdam. Dat deed ze niet in de PC-Hoofstraat waar de meeste sterren normaal naar toe gaan, maar tussen het ‚Äògewone volk‚Äô op de Nieuwendijk. Natuurlijk was Alicia vergezeld va haar twee bodyguards. Op AT zijn de foto’s en een filmpje te zien.

Alicia Keys was in 2008 drie keer te zien in Nederland. Begin dit jaar trad ze op in een uitverkocht Ahoy en in juli gaf was ze ?©?©n van de muzikale hoogtepunten op het North Sea Jazz Festival. Gisteren was haar derde optreden in Sportpaleis Ahoy te Rotterdam.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.