Verbazing over foto’s dochters Diddy

0

De 2-jarige dochtertjes van hiphopgigant Sean Combs, beter bekend als Diddy, zitten naakt naast hun vader op de bank op een foto in een Italiaans modetijdschrift. De meisjes, D’Lila Star en Jessie James, die in december twee jaar worden, hebben op de foto’s in het oktobernummer van de Italiaanse modeglossy L’Uomo Vogue een zwarte strik om hun nek.

In de Verenigde Staten is de foto met verbazing ontvangen. “Iemand zou Diddy moeten vertellen dat het tweelingmeisjes zijn, geen jongetjes, en dat hij ze niet moet aankleden als mannelijke strippers”, schrijft de Amerikaanse showbizzwebsite TMZ.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.