VSSA Bonte Avond en Srefidensi party

0

Ter ere van Srefidensi, de viering van de Surinaamse onafhankelijkheid organiseert de Vereniging Surinaamse Studenten Amsterdam (VSSA) op 22 november de Bonte Avond 2008 in cultuurcentrum Griffioen te Buitenveldert. Het evenement beloofd dit jaar wederom een spektakel te worden met diverse zang, dans en toneelacts die het thema Vrijheid zullen uitdragen. Dus kom genieten van de voorstelling en ” Embrace the freedom”!

De Bonte Avond wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd en is ?©?©n van de best bezochte evenementen van de VSSA. Na een geweldige uitverkochte voorstelling in 2007 met ‘de Amazone’ als thema hebben leden dit jaar vrijheid als thema gekozen. Het thema vrijheid zal in de breedste zin van het woord door diverse zang-, dans- en toneelacts worden vertaald in een kleurrijke en muzikale voorstelling met een Surinaams sfeertje.

Naast de overdonderende optredendens van het jeugdige talent wordt de sfeer erin gehouden door live muziek van “Fearless”, is er een warme Surinaamse keuken en is er om de avond goed af te sluiten een “Srefidensi party” met DJ’s Waxfiend, Zoontje en Andy. Koop dus snel je kaartje voor het is uitverkocht en “Embrace the freedom”!

Wanneer: zaterdag 22 November 2008
Tijdstip: Deuren open: 19.00 Aanvang: 19.30 Srefidensi party: 23.00
Waar: Cultuurcentrum Griffioen, Uilenstede 106, 1183 AM Amstelveen

Toegang: Bonte Avond & Srefidensi party Srefidensi party
Leden € 10,- € 8,-
Student € 11,- €10,-
Niet Student € 14,- €14,-

Wil je geen lid worden van de VSSA dan kan je kaarten kopen bij het griffioen, 020-5985100. Dus wees er snel bij want vol=vol!

Voor meer informatie bekijk www.vssa.nl en www.theatergriffioen.nl/

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.