Beyonc?© komt kilo’s aan voor filmrol

0

Zangeres en actrice Beyonc?© doet in een interview met InStyle magazine nogal gewichtig over haar nieuwste filmrol. Om zangeres Etta James geloofwaardig neer te zetten in Cadillac Records is ze bijna 7,5 kilo aangekomen. “Het was veel makkelijker en smakelijker, dan toen ik moest afvallen voor Dreamgirls”, aldus de ster in het novembernummer van het showbizztijdschrift.

De rol heeft niet alleen invloed op het figuur van Beyonc?©, maar ook op haar muziek. De nummers op haar nieuwste cd zijn volgens de zangeres “dieper dan ooit”. “Ik was niet volwassen genoeg, oud genoeg of genoeg met mijzelf in contact om zo’n soort album eerder te maken. Daar had ik de ballen niet voor.”

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.