Black Entertainment Television (BET) awards uitgereikt

0

Lil Wayne is zaterdag uitgeroepen tot tekstschrijver van het jaar tijdens de uitreiking van de BET Awards, het prijzengala voor bekende en populaire zwarte acteurs, musici en atleten. Dit wordt jaarlijks georganiseerd door het Amerikaanse televisiestation Black Entertainment Television (BET).

LL Cool J reikte een ‘I Am Hip-Hop Award’ uit aan Russell Simmons (van platenlabel Def Jam Records) voor zijn bijdrage aan de hiphopgemeenschap. Rapper Shawty Lo ontving een prijs als beste nieuwkomer.

De show, die zaterdag plaatsvond in Atlanta en donderdag wordt uitgezonden op de Amerikaanse televisie, werd gepresenteerd door rapper T-Pain. De show werd opgeluisterd door optredens van onder anderen Young Jeezy, Soulja Boy en Bow Wow.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.