Partysquad-dj terug na ongeluk

0

Dj Jerry Leembruggen van de Partysquad is terug in Nederland. “De doktoren op Ibiza gaven zelf aan dat het voor Jerry’s herstel goed is om in Nederland te zijn omdat hij hier de Nederlandse taal om zich heen hoort en de faciliteiten voor revalidatie hier veel beter zijn en zo”, schrijft Nieuws.nl. “Hij is natuurlijk nog steeds aan het vechten; de laatste dagen was ie beweeglijker dan ooit tevoren!”

Leembruggen raakte 23 september zwaargewond bij een auto-ongeluk in de bergen van het Spaanse eiland Ibiza. Hij werd dezelfde nacht nog geopereerd en werd sindsdien kunstmatig in slaap gehouden. Vorige week werd hij van de beademingsapparatuur afgehaald en sindsdien ademt hij zelfstandig. Wat voor letsel Leembruggen heeft opgelopen, is niet bekendgemaakt.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.