Man bedreigd ex-Spice Girl Mel B

0

De politie in Londen heeft zondag een man opgepakt die Mel B, haar echtgenoot Stephen Belafonte en enkele paparazzi had bedreigd. Dat meldt de Amerikaanse showbizzwebsite TMZ. Het incident gebeurde toen de voormalige Spice Girl en haar man arriveerden op vliegveld Heathrow, waar zij werden opgewacht door een groepje roddelfotografen.

Bij het verlaten van het vliegveld ging de onbekende man plotseling hevig tekeer tegen het gezelschap en schreeuwde onder meer: “Ik pak een mes en steek jullie neer!” Ook zou hij hebben geprobeerd een fotograaf te slaan. Volgens TMZ zijn de fotografen inmiddels gehoord door de politie. Mel B en Belafonte moeten nog een verklaring afleggen. Onbekend is of de man wordt vervolgd en wat hem ten laste wordt gelegd, meldt Nu.NL.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.