Janet Jackson toch te ziek voor optreden

0

Popzangeres Janet Jackson is volgens haar dokter toch nog te ziek om zaterdagavond al weer op de b?ºhne te staan. Dat meldde de website van het Amerikaanse televisieprogramma Acces Hollywood zaterdagochtend. Er is niet bekend wat er met de popkoningin aan de hand is.

Eerder deze week kondigde een woordvoerder aan dat de ster zaterdag haar Amerikaanse optredens zou vervolgen. Nu wordt verwacht dat Jackson pas na het weekend verder zingt. De zangeres moest vorige week om onduidelijke redenen ineens naar het ziekenhuis, nadat ze tijdens een soundcheck in het Canadese Montreal onwel was geworden.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.