7 november GoodTimes Birthday Bash

2

GoodTimes is jarig en dat gaan we vieren! Op vrijdag 7 november 2008 vindt de GoodTimes Birthday Bash plaats in club .off_corso. De line-up voor dit event is reeds bekend en ziet er als volgt uit: Superior, Mixmaster J, Marvelous-K, Meo-Mania en terug van weggeweest Dj. Madstyle!

Natuurlijk is dit feest een opwarmertje voor onze spetterende GoodTimes Owru Jari party op woensdag 31 december 2008 van 14:00u – 20:00u (Bakka’na). Hou deze twee data dus vrij en zorg tijdig voor je kaartjes. Deze zijn te koop bij de voorverkoopadressen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Delft. Kijk op deze pagina voor meer info en de telefoonnummers.

Tot zien op de GoodTimes Birthday Bash op vrijdag 7 november 2008!

- Advertentie -

2 REACTIES

 1. Hallo,

  wat leuk dat er een goodtimes feestje is op 7/11! Ik wil er dan ook graag bij zijn om om 00.00 uur mijn b-day te vieren. Ik ben namelijk op de 8e jarig en mis nooit een feestje van goodtimes! hebben jullie ook iets speciaals als er iemand jarig is bijv. gratis entree (voor jarige En eventuele vrienden) of drankje?

  Let me knowwwww!

  Greetz,
  Renuka

 2. hallo,

  is het zeker dat La Rouge ook komt op 7 november 2008, want het staat wel in de Pleasure n.l.,

  ik ben een fan van hun, vandaar dat ik het vraag!

  groeten, Margaritha

  EDIT:
  Nee, Pleasure heeft het verkeerd overgenomen, La Rouge is bij ons op 31 december 2008!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.