Premi?®re nieuwste videoclip Blaxtar

0

Op vrijdag 10 oktober om 21.00 u. wordt in de Orange Blues Bar (van Rooseveltkade-Oostzijde, naast V-Tunnel te Suriname) de videoclip ‚ÄòDrang‚Äô gelanceert. Deze clip is voortgekomen uit de laatst gehouden rapstafette in april 2008, onder leiding van MC Fit, Blaxtar, en producer Delarick. Op dezelfde avond gaat ook de nieuwste videoclip van de Surinaamse-Nederlandse rapartiest Blaxtar (Kevin de Randamie) in premi?®re. ‚ÄòBlaxopolis‚Äô zoals de clip heet werd in zijn geheel opgenomen in Paramaribo en geproduceerd, gefilmt en gemonteerd door Fawaka Creations. De clip en het nummer worden deze week ook in Nederland gelanceerd op MTV.

De rapstafette is een serie rapworkshops voor jongeren uit verschillende buurten en wordt georganiseerd door Fawaka Creations. De rapworkshops hebben een maatschappelijk karakter en dit keer was het thema ‚Äòhuiselijk geweld‚Äô. Rondom dit thema zijn drie nummers opgenomen, waarvan ?©?©n beloond is met een videoclip. In de videoclip ‚Äúdrang‚Äù is het onderwerp ‚Äòhuiselijk geweld‚Äô op indringende maar ook eigenzinnige wijze vorm gegeven. Saga en Ctetic, twee jonge opkomende artiesten van de Rapstafette rappen het door hun zelf geschreven nummer en zijn ook te zien in de clip. ‚ÄòDrang‚Äô is geproduceerd door Fawaka Creations, gefilmt en gemonteerd door editor/cameraman Jurgen Lisse.

De rapstafette wordt twee keer per jaar georganiseerd door Fawaka Creations ism MC Fit, Blaxtar en Delarick en wordt mede mogelijk gemaakt door De Nederlandse Ambassade in Paramaribo. De eerstvolgende rapworkshops zijn gepland half november 2008.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.