Indiase show weer naar Nederland

0

Bharati brengt een vleugje India in de Nederlandse theaters. Kleurrijke Indiase kostuums, de betoverende livemuziek en vooral de fenomenale danscapaciteiten van de dansers en danseressen maken deze voorstelling tot een onvergetelijke ervaring. Vanaf 24 oktober t/m 27 november te zien in de Nederlandse theaters.

Bekende traditionele Indiase en Bollywood songs als Kehna Hi Kya, Bole Chudiyan, Nimbooda en Silsila worden in het Hindi gezongen door 5 solisten. Het 10-koppig live orkest bespeelt typische Indiase instrumenten als de sitar, shehnai, santoor, sarangi, bansuri en het harmonium. Het dansensemble bestaat uit 45 van de beste dansers uit India.

Bharati, de hoofddanseres, wordt gespeeld door Bhavna Pani, bekend geworden als winnaar van de All India Dance Competition en de Sringar Title 2002.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.