N*E*R*D treedt op in Amsterdam

0

Het ‘hobbyproject’ N*E*R*D, zoals de bandleden het zelf noemen, komt zondag 9 november voor een concert naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. Dat heeft Mojo woensdag bekendgemaakt. De kaartverkoop van het concert begint zaterdag om 10.00 uur. N*E*R*D is een project van het producersduo Pharrell Williams en Chad Hugo, beter bekend onder de naam The Neptunes.

Williams en Hugo maakten nummers voor Britney Spears, NSYNC, Usher en Jay-Z. Kort geleden werkte Williams nog samen met Timbaland en Justin Timberlake aan het nieuwe album van Madonna. Met hun eigen project scoorde het duo onder andere een hit met She Wants To Move. Vorige maand gaven de Amerikanen nog een optreden op muziekfestival Lowlands.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.