Busta Rhymes mag Engeland toch in

0

De Amerikaanse rapper Busta Rhymes mag Engeland toch in, zo heeft een rechter bepaald. Op een Londense luchthaven werd hij donderdag gearresteerd wegens ,,veroordelingen die nog niet zijn uitgevoerd”. De artiest heeft nog nooit gevangenisstraf gehad, maar heeft wegens eerdere geweldsdelicten in de Verenigde Staten wel taakstraffen uitgevoerd. Die waren hem opgelegd wegens het plegen van geweld.

De rapper was onderweg naar een liefdadigheidsconcert in de Britse hoofdstad. In de Royal Albert Hall zou hij voor vijfduizend bezoekers gaan optreden. Gezien het doel van zijn reis mag hij van de rechter de gevangenis verlaten.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.