DJ Jerry van The Partysquad gewond

0

Dj Jerry Leembruggen van The Partysquad is op het Spaanse eiland Ibiza betrokken geraakt bij een ernstig auto-ongeluk. Dat schrijft dj Ruben van het populaire dj-team woensdag op zijn Hyves-pagina. Het ongeval vond plaats in de bergen op het eiland.

,,Jerry is vannacht geopereerd en ligt nu op de intensive care”, aldus Ruben Fernhout van The Partysquad. Verdere details zijn volgens hem even overbodig. ,,Voor nu is alleen belangrijk te weten dat de komende 48 uur cruciaal zijn. Ik vraag dan ook iedereen om op zijn of haar eigen manier kracht te sturen voor Jerry.”

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.