Start nieuw seizoen van FATU

0

Op 28 september is de eerste FATU van het nieuwe seizoen met weer de beste comedians en cabaretiers van Nederland. Deze keer met oude bekenden; Fuad, Peter Pannekoek en Jandino. Die laatste stond voor de zomer nog in een uitverkocht Luxor Theater, dus als je ‘m toen gemist hebt….dit is je kans!

Fatoe is die maandelijkse zondagmiddagchill met live de beste stand-up comedians en cabaretiers van Nederland. Gewoon lekker, chill, met als enige verplichting; B there! Zodat jij straks ook weet, hoe je de beste fatoe’s breekt!

Music by: DJ Phantom, with courtesy from Da Raggadonz. Hosted by: Jeffrey Spalburg

Krater Theater
Hofgeest 139
1102 EG Amsterdam Zuidoost

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.