Nieuwe clip Suzanna Lubrano op Mozambique

0

Suzanna Lubrano, de Kaapverdiaanse zangeres uit Rotterdam, blijft flink aan de weg timmeren. Behaalde ze deze zomer nog een platina album in Mozambique voor de verkoop van meer dan 40.000 legale CD’s, onlangs werd de in dit Zuid-Afrikaanse land opgenomen videoclip van het nummer Taxi gelanceerd. Taxi is afkomstig van Suzanna’s eerder dit jaar uitgebrachte album Saida. Het nummer staat inmiddels in verschillende Afrikaanse hitlijsten en is in Nederland onder meer al weer 11 weken lang terug te vinden in de Radio Rijnmond Top 30.

Vorige week had Suzanna nog een optreden voor 15.000 dolenthousiaste fans op het Santa Maria Festival in Kaapverdi?´, komend weekend staat ze in de Kaapverdiaanse hoofdstad Praia. Op 11 november verschijnt in de Verenigde Staten een ‚Äòduet‚Äô met Lisa ‚ÄòLeft Eye‚Äô Lopes, de in 2002 verongelukte rapster van het legendarische R&B trio TLC. Rond de spoken word Friends van Left Eye, wiens vader van Kaapverdiaanse afkomst was, hebben Suzanna en de Franse producer Ronald Rubinel een Zouk gecomponeerd.

Later dit jaar heeft Suzanna verschillende optredens in Nederland, waaronder op 6 december in Theater Zuidplein in Rotterdam.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.