Nepbericht over moord op Oprah Winfrey

0

De wereld werd zaterdag opgeschrikt door het bericht dat talkshowkoningin Oprah Winfrey vermoord zou zijn in haar eigen woning. Een blogger van de website digg.com vond het een leuk idee om iedereen de stuipen op het lijf te jagen, schrijft De Telegraaf. Met valse screenshots van de BBC-nieuwssite, een aangepaste entry op de website Wikipedia ?©n een nepbericht van persagentschap AP bracht hij het nieuws dat Oprah Winfrey vermoord zou zijn de wereld in.

De blogger schreef dat het lichaam van de talkshowhost zaterdagochtend om 8:41 uur door een familielid werd gevonden. Ze zou een schotwond in haar buik en een bloeduitstorting rond haar oog hebben. Ook zou een gek haar met een mes hebben bewerkt. De Belgische krant Het Laatste Nieuws berichtte als een van de eersten over dit ‘nieuws’.

Winfrey heeft nog niet gereageerd op haar ‘nepdood’, maar het bericht is bij haar fans ingeslagen als een bom.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.