Zangeres Natalie Cole in ziekenhuis

0

De Amerikaanse zangeres Natalie Cole (dochter van Nat King Cole) is in het ziekenhuis opgenomen vanwege de leverziekte hepatitis C, waar zij aan lijdt. Dat meldde het Amerikaanse showbizzmagazine People vrijdag. Een intensieve chemotherapie ter bestrijding van de ziekte en de promotietour voor haar nieuwe album Still Unforgettable hebben Cole een terugslag opgeleverd. De Grammy-winnares en dochter van jazzlegende Nat King Cole kreeg in april na een routineonderzoek te horen dat ze hepatitis C heeft.

Volgens haar doktoren liep Cole het virus 25 jaar geleden op door hero?Ønegebruik, zoals ze in 2000 in haar autobiografie Angel On My Shoulder bekende. Waarschijnlijk mag de zangeres over enkele dagen het ziekenhuis verlaten, waarna ze een maand lang bedrust zal moeten houden. De 58-jarige Cole heeft al haar optredens voor de komende maand afgezegd.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.