Rappers Steen en Dio te gast bij State TV

0

Aanstaande zondag is State TV terug om het laatste nieuws te brengen uit de hiphopsc?®ne. Deze week zijn de rappers Steen en Dio bij Zarayda en Rotjoch te gast. Verder heeft onze verslaggever in New York een exclusief interview met Wyclef Jean en is er aandacht voor tattoo-artist ‚ÄòHollywood Mark‚Äô. State TV is zondag 21 september van 23.55 tot 00.35 uur bij BNN op 3 op je beeldscherm!

De rapper Steen is bekend van zijn album Foksteen en tracks als ‘Muziek voor je moeder, ‘Rechtstreeks uit het riool van Utrecht’ en ‘Bier en jungle geven mij inspiratie’. Dio kennen we vooral van de hit ‘Dom, Lomp en Famous‘. Zarayda en Rotjoch praten met de rappers over wat hen momenteel bezighoudt. Verder is onze State TV-verslaggever in New York en probeert hij daar op de meest exclusieve plekken te komen. Het lukt hem om op een besloten feest binnen te dringen. Daar interviewt hij Wyclef Jean, die daar dj’t.

In de hiphopsc?®ne zijn tatoeages een bekend begrip. Maar wat betekenen die traantjes en drie puntjes nu eigenlijk? En waarom zie je vaak dat rappers namen op hun buik hebben getatoe?´erd? Tattoo-artist ‚ÄòHollywood Mark‚Äô heeft grote namen als Cypress Hill, Fred Durst en Nederlands bekendste tatoe?´erder Henk Schiffmacher onder zijn naald gehad en geeft antwoord op deze vragen. De jongens van rapgroepformatie THC staan hem bij en vertellen over hun eigen lichaamsversieringen.

Rotjoch gaat deze aflevering feesten zoals alleen hij dat kan. Hij bezoekt het laatste strandfeest van dit jaar: het Sneakerz festival in Eindhoven. De Home Grown is deze week de rapper Sjaak. Hij gooit samen met Darryl

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.