Rock The Bells hiphop Festival

0

Guerilla Union & 1st Priority entertainment presenteren op zaterdag 1 november het Rock The Bells Festival in de Heineken Music Hall te Amsterdam! Maak je klaar voor het grootste en meest spectaculaire hiphop evenement dat je ooit in Nederland hebt mee gemaakt!

Op het podium zullen grootheden en legendes verschijnen als Nas, Mos Def, EPMD, The Pharcyde, De La Soul. De avond wordt gehost door niemand minder dat Supernatural en Scratch! Naast de grote spectaculaire line-up van Amerikaanse artiesten is er ook een Nederlandse Allstar stage voor de grootste Nederlandse acts en DJ’s. De namen van de Nederlandse acts en DJ’s zullen in de komende weken bekend gemaakt worden. Nog nooit hebben wij zo’n gigantische line-up aan hiphop grootheden af zien reizen naar Nederland!

In de Verenigde Staten is Rock The Bells inmiddels al een begrip dat sinds 2004 traditioneel plaats vindt in California. In het eerste jaar bracht Rock The Bells de Wu-Tang Clan weer in zn geheel bij elkaar (4 maanden voor de tragische dood van O.D.B.). In 2006 werd besloten om een landelijk tour op te zetten met grote namen en nu in 2008 zal het Rock The Bells festival de grote oversteek maken naar Europa voor het meest unieke en spectaculaire festival dat we hier ooit hebben gezien!!

Nas, Mos Def, EPMD, The Pharcyde, De La Soul, Supernatural en Scratch zullen allen het podium van de HMH in Amsterdam betreden! We hebben 4 jaar op moeten wachten, maar het legendarische Rock The Bells festival is hier!

ROCK THE BELLS
ZATERDAG 1 NOVEMBER 2008
HEINEKEN MUSIC HALL – Amsterdam

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.