SAPPIG! 26 september Off Corso

0

Het is najaar… De standtenten zijn dicht, geen festivals meer, voorlopig geen strandvakantie in je agenda gepland en je favoriete terras is niet meer. Niet getreurd, SAPPIG! zal je de warmte en hitte blijven geven die je nodigt hebt om te leven en te stralen. De eerste herfst editie zal er een line-up staan die garant staat voor hitte, hitte en nog eens hitte!

Benny Rodrigues is natuurlijk een van de grootste dj’s in de Nederlandse dj scene op dit moment. Al jaren staat deze goedlachse Rotterdammer aan de top in Nederland en in het buitenland. Als echte muziekliefhebber bindt hij zich niet aan 1 stijl. Van Techno tot Minimal tot Deephouse tot soms zelfs Latin. Elke keer is hij weer de headliner bij welke stijl dan ook, waar dan ook ter wereld. Maar op vrijdag 25 juli staat hij in zijn achtertuin in zijn eigen Rotterdam op SAPPIG! Joey Daniel is samen met Sunnery & Ryan landelijk de muzikale bewaker van het concept SAPPIG! Waar zijn twee collega’s de basis in Amsterdam hebben gelegd is deze blonde Rotterdammer verantwoordelijk voor het muzikale succes in zijn eigen stad aan de Maas. Zijn eigenwijze en pompende sound maken hem op dit moment een van de landelijke succes dj’s. Wie gaat er op dit moment in de auto, op het werk, thuis maar vooral in de club niet los op het nummer “3 minutes to explain” van Fedde le Grand en Funkerman. De vocalen die dit nummer een hit maken, wordt door niemand minder dan Andy Sherman en Dorothy Sherman verzorgd. Deze familie is niet meer weg te denken uit de top van de Dance scene. Zelfs niet als hoogtepunt op Sensation waar zij het dak van de Arena eraf bliezen! Op SAPPIG! 29 augustus in de Off Corso kan je Andy Sherman van dichtbij bekijken. Hij zal natuurlijk vocaal het heft in handen namen, maar zal ook een dj set voor jullie draaien. Met natuurlijk 3 minuten als hoogtepunt!!!

Hitmeister D, de man die SAPPIG! naar Rotterdam heeft gehaald, zal in de lounge een van zijn eclectische sets neerzetten. Hiervoor laat hij zijn eigen avond in de Jimmy Woo, die de meest succesvolle wekelijkse vrijdagavond in Amsterdam is, een paar uur alleen. Naast hem zullen Civil, Cream en The Freshest Kidz de avond compleet maken.

SAPPIG! 010 – Off Corso Rotterdam – vrijdag 26 september – 23.00 tot 05.00 – vvk E14 bij www.easyticket.nl – Deurverkoop E16 – www.sappig.nl

Line-up: Benny Rodrigues, Joey Daniel, Andy Sherman, Hitmeister D, Civil, Cream, The Freshest Kidz

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.