FLASHBACK op zaterdag 20 September

0

‚ÄúPush it!‚Äù, ‚ÄúBust a move‚Äù, Motown Philly, ‚ÄúCandy & ‚ÄúDon‚Äôt stop till you get enough!‚Äù Allemaal classics die de swingende 80‚Äôs & 90‚Äôs doen herleven! Bij het horen van deze tracks kan niemand stil blijven staan of zitten! Deze classics zijn in de clubs nauwelijks meer te horen. Daarom vindt op zaterdag 20 september in Club Tropicana Rotterdam, d?© ultieme classics & old school party: FLASHBACK plaats!

FLASHBACK is een 25+ classics party die het publiek terug brengt in de tijd van de muziek die nu bekend staat als “old school”. Bekende locaties uit die tijd waren o.a.: Bluetiek-Inn, Imperium, Cartouche, Belle-Amie, Experience, Flora, Fountain Paradise, Metropool en Demi Sec.
“Rub you the Right Way”, Just Got Paid”, “Candy”, “Rumors” en “Lean on me”.. Herken je deze golden classics en die bruisende locaties van vroeger? Dan ben je van harte uitgenodigd op zaterdag 20 september 2008, want dan vindt de revival plaats!

FLASHBACK is helemaal uit je dak gaan op d?© ultieme muziekmix van de golden classics (1980-1995) uit het verleden. Op de unieke en sfeervolle locatie van Club Tropicana (Rotterdam) worden de beste tracks ten gehore gebracht door nationaal bekende top-dj‚Äôs zoals:
SIR EDWARD / FRANCK/ MR.B / MAN!E/ FUNKY FRESH / SUPERIOR / DEEPCOVER / PANCHITO & MIXMASTER J . Zij bieden d?© garantie voor een onvergetelijke avond!

Tijdens FLASHBACK zijn er twee area’s:
AREA 1: SWINGBEAT & R&B CLASSICS <100% Mindblowing & Rumpshaking.>
AREA 2: LATIN & CARRIBEAN AREA

FLASHBACK neemt je mee terug in de tijd van disco, funk, r&b & swingbeat en is uitsluitend voor publiek vanaf 25 jaar en ouder! Er zal bij de deur streng op leeftijd worden gecontroleerd. Dresscode: no caps & streetwear!

Speciaal voor deze eerste editie van FLASHBACK is er een exclusieve voorverkoop actie!
Koop 1 kaart in de voorverkoop en kom met 1 persoon extra naar binnen! (Dus 2 halen 1 betalen!) Kaarten in de voorverkoop zijn alleen online verkrijgbaar via de website www.flashback-events.nl en bij alle Belcompany winkels.

2 voor de prijs van 1 (alleen in de voorverkoop!!)

See you @ FLASHBACK, we will bring you back.. Back 2 the good old days!

Voor meer info: www.flashback-events.nl

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.