Nieuw seizoen van Treetz

0

Zaterdag 13 september trapt Treetz alweer af voor het vierde seizoen en is daarmee niet alleen de populairste clubnight van Nederland maar ook nog eens de langstlopende! Tijd weer voor groot feest dus en op geheel eigen wijze viert Treetz dat met een nieuwe campagne en een volledig nieuwe show. Was de vorige campagne al een combinatie van diverse style-trends, vanaf nu zal Treetz gekoppeld aan de diverse internationale fashionshows elk seizoen zowel de look & feel alsmede de clubshows onder handen nemen. So your nightlife will never be the same anymore! Je bent bij deze dan ook van harte uitgenodigd voor de lancering van TREETZ FALL/WINTER 08 op zaterdag 13 september in 013, Tilburg. Music on the night by residents Hardwell, Irwan, Flava, Saber & MC Iceman. Room 2: Tenko, Tariq, Bless en Gwise. Perfomances by HipHop Circus.

Evotions, de organisatie achter Treetz, ziet TREETZ FALL/WINTER 08 als the ultimate collection. ‚ÄúToen wij in 2005 met Treetz startten, was ons doel een eclectic clubnight te cre?´ren die geen gelijke kende. We hebben toen ingezet op 2 voor ons zeer belangrijke waarden, namelijk kwaliteit en creativiteit. Waarden die we terug hebben laten komen in ons artwork, de show en natuurlijk de muziek op de avond. Daarnaast zijn wij altijd zeer persoonlijk geweest in de communicatie met ons publiek dat bestaat uit modebewuste, zelfstandige young adults. Echte Treetz-fans. De combinatie met fashion lag dus voor de hand en hebben we succesvol weten te integreren binnen de avonden. Maar om interessant te blijven voor je fans moet je continu investeren en vernieuwend zijn. Daar is bijvoorbeeld Madonna, die op dit moment weer een hele dikke hit heeft, een mooi voorbeeld van. En ook in de fashion-industry komen de top-designers om de zoveel tijd met een nieuwe collectie. Een mooi gegeven voor het thema van het vierde seizoen! We gaan er niet te veel over zeggen, want het publiek moet het vooral zien en ondergaan maar we hebben er echt een mooie show van gemaakt. Voor ons is TREETZ FALL/WINTER 08 inderdaad the ultimate collection van de beste eclectic dance, de dikste audiovisuele show, en de spectaculairste performances. Oftewel: Treetz, always a special gift!‚Äù

Area 1: Hardwell, Irwan, Flava, Saber & MC Iceman
Area 2: Tenko, Tariq, Bless & Gwise
Date: Saturday September 13th 2008
Venue: 013, Veemarktstraat 44, Tilburg
Showtime: 23.00 – 04.00 hrs

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.