Mel B kan succes Spice Girls niet evenaren

0

Ex Spice Girl Mel B (Melanie Brown) denkt dat het onmogelijk is om als soloartiest het succes van de Spice Girls te evenaren. Dat vertelt het voormalige lid van de meidengroep zondag in de Britse krant Sunday Mirror, schrijft Novum Nieuws. “Ik zal nooit zo succesvol zijn als de Spice Girls. We waren natuurlijk ook met z’n vijven en in je eentje ben je toch beperkter.”

Toch weerhoudt het er de zangeres niet van om in januari haar derde soloalbum te lanceren. “Ik ben niet zenuwachtig over hoe dat ontvangen wordt, ik voel ook niet de druk om het een waanzinnig succes te maken. Ik geloof in wat ik doe en als mensen het leuk vinden, vind ik dat fantastisch en als ze dat niet vinden, vind ik het ook prima.” Haar twee eerdere soloalbums ‘Hot’ (2000) en ‘L.A. state of mind’ (2005) flopten.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.