Sterren zingen tegen kanker

0

Beyonc?©, Mariah Carey, Mary J. Blige en Rihanna hebben vrijdag een benefietnummer gezongen om geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Ook Fergie, Miley Cyrus, Leona Lewis en Natasha Bedingfield zongen mee met ‘Just stand up’, dat werd uitgezonden tijdens de televisieshow Stand Up To Cancer.

De benefietshow was vrijdagavond te zien op de Amerikaanse tv-zenders ABC, NBC en CBS. De popdiva’s zongen hun lied via satellietverbinding vanaf het jaarlijkse concert Fashion Rocks in New York. Het evenement, waarin de band tussen de muziek- en mode-industrie centraal staat, wordt dinsdag integraal uitgezonden op de Amerikaanse televisie meldt Nieuws.NL.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.