Oude Nighttown in nieuw jasje

0

Precies 777 dagen nadat de deuren van Nighttown op slot gingen, klinkt vanaf vanavond weer muziek aan de West-Kruiskade in Rotterdam. De offici?´le aftrap in ‘Watt’ wordt verricht door de Amerikaanse oer-punkrocker Iggy Pop en zijn Stooges.

Nog maar een week geleden had ‘Watt’ meer weg van een bouwput dan van een concertzaal schrijft het Algemeen Dagblad. En hoewel de tijd drong was horeca-ondernemer Aryan Tieleman er heilig van overtuigd dat Iggy Pop dinsdagavond zonder problemen het podium op kon. ,,Ik hoop alleen dat niet iedereen in de lampen gaat hangen, anders kan de aannemer gelijk weer terugkomen. Dit optreden is echt onze vuurproef.‚Äô‚Äô

Aryan Tieleman is samen met zijn broer Willem, dancegoeroe Ted Langenbach en programma-directeur Dick Pakkert verantwoordelijk voor de doorstart van de concertzaal. En er is werk van gemaakt. Tieleman: ,,We werken al meer dan een maand iedere dag tot elf uur ’s avonds door.’’

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.