Rihanna wil samenwonen met Chris Brown

0

Rihanna wil gaan samenwonen met Chris Brown. Althans, dat melden verschillende media vrijdag. De twee artiesten, die altijd ontkend hebben dat ze een relatie hebben, werden samen gespot terwijl ze naar huizen aan het kijken waren in Los Angeles schrijft Nu.NL.

Een bron zegt in het Britse tijdschrift OK! dat Rihanna en Chris Brown graag samen willen wonen. “Ze zetten beiden hun muziek graag hard, dus ze willen een stulpje dat goed geisoleerd is.” Rihanna en Chris Brown worden al maanden continu samen gespot, maar beide muzikanten blijven volhouden dat ze alleen zeer goede vrienden zijn.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.