Bezoek Snoop Dogg aan Australi?´ onzeker

0

Het is nog niet duidelijk of Snoop Dogg eind oktober zijn concertreeks met Ice Cube in Australi?´ kan laten doorgaan. In tegenstelling tot berichtgeving in Australische media hebben de autoriteiten in het land de visumaanvraag van de Amerikaanse rapper nog niet goedgekeurd.

De Australische immigratiedienst wil, alvorens de rapper een visum te verlenen, eerst een volledige beoordeling van de achtergrond van de rapper maken. De autoriteiten nemen onder meer het strafblad onder de loep van Calvin Broadus, zoals Snoop Dogg eigenlijk heet. Het onderzoek, waarvan de rapper op de hoogte is gesteld, is volgens een woordvoerder van de immigratiedienst inmiddels begonnen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.