Zoon van rapper Dr. Dre overleden

0

De zoon van rapper Dr. Dre is overleden. De 20-jarige Andr?© Young Jr. werd zaterdagochtend dood aangetroffen in zijn huis in Los Angeles. Dat heeft de manager van de beroemde rapper en producer dinsdag laten weten aan het showbizztijdschrift People.

De overleden zoon was de avond voor zijn dood met vrienden wezen stappen. Enkele uren na zijn thuiskomst probeerde zijn moeder hem wakker te maken. Te hulp geroepen ambulancebroeders konden alleen de dood vaststellen. De politie gaat niet uit van een misdrijf.

De 43-jarige Dr. Dre, die in het echt Andre Young heet, heeft nog drie zoons (26, 17 en 11 jaar oud) en een dochter (7).

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.