Michael Jackson wordt 50 jaar

0

Van kindsterretje naar King of Pop en van popidool naar Wacko Jacko. Michael Jackson, die 29 augustus 50 jaar wordt, zit dit jaar ook nog eens 45 jaar in het vak, waarin hij te maken kreeg met de nodige hoogte- en dieptepunten meldt Nieuws.NL.

Met ruim 750 miljoen verkochte albums en singles is hij de beste verkopende artiest ooit. Zijn muziek is de afgelopen decennia echter overschaduwd door speculaties en schandalen. Hij is beschuldigd van kindermisbruik, zou torenhoge schulden hebben en bezorgde mensen bijna een hartverzakking door in 2002 zijn elf maanden oude baby over een balkon te laten bungelen. Lees het uitgebreid artikel op Nieuws.NL.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.