‘Rihanna bestolen door manager’

0

Rihanna heeft haar manager Patricia Williams de laan uitgestuurd. De zangeres is ervan overtuigd dat Williams geld van haar heeft gestolen schrijft De Telegraaf. De manager ontkent echter in alle toonaarden. “Ik vertelde Rihanna dat er nog maar 20.000 dollar op haar rekening stond en ze ging door het lint! Ik kon meteen mijn koffers pakken, maar het is niet mijn schuld.”

Volgens Williams weet Marc Jordan, de eigenaar van het management, er meer van. “Geen kwaad woord over Marc. Hij is een geweldige manager ?©n hij heeft het beste voor met Rihanna. Maar Marc heeft al haar verdiende geld meteen in nieuwe projecten gestoken. Vandaar haar ‘lege’ bankrekening…”

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.