Rapper Da Brat veroordeeld tot gevangenisstraf

0

Rapper Da Brat (Shawntae Harris) is vrijdag veroordeeld tot een celstraf van drie jaar voor zware mishandeling. De Amerikaanse artieste kreeg ook een voorwaardelijke straf van zeven jaar opgelegd en tweehonderd uur dienstverlening. Dat meldt de Amerikaanse krant The Atalanta-Journal Constitution.

De 34-jarige Da Brat kreeg het eind vorig jaar aan de stok met een serveerster, toen de vrouw in een nachtclub in Atlanta tegen haar zou zijn opgelopen. Toen de medewerkster van de club wilde weglopen, werd ze door Da Brat in het gezicht geslagen met een fles rum. Daarbij zou de serveerster een diepe snee in haar wang hebben opgelopen en een zwelling op haar voorhoofd.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.