Tweeling voor Ricky Martin via draagmoeder

0

Ricky Martin is vader geworden van een tweeling. De twee jongetjes werden enkele weken geleden ter wereld gebracht door een draagmoeder, zo heeft een woordvoerder van de zanger bekendgemaakt schrijft De Pers. De 36-jarige artiest heeft al de volledige zorg van de baby’s op zich genomen.

“Ricky is heel blij om te beginnen met dit nieuwe hoofdstuk in zijn leven als ouder en zal de rest van dit jaar buiten de spotlights blijven om tijd te kunnen doorbrengen met zijn kinderen”, staat te lezen in een verklaring van de zanger.

Meer informatie omtrent de geboorte van zijn kinderen is door Martins woordvoerder niet onthuld. Voor zover bekend heeft de zanger geen partner.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.