Ontwerper overleden aan hersenbloeding

0

De Nederlands-Arubaanse couturier Percy Irausquin is overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding. Dat heeft zijn familie bevestigd nadat hierover maandag berichten waren verschenen in de media. De familie van Irausquin is ontzet over het uitlekken van de doodsoorzaak van de couturier. “De directe familie had expliciet gevraagd om het nog niet naar buiten te brengen”, laat woordvoerder Thijs Willekes weten. Hij benadrukt dat het absoluut niet de bedoeling was dat de doodsoorzaak nu al bekend is gemaakt. “Voor zijn moeder en zussen is het vervelend dat het zo moet gaan”, zegt Willekes. “Er is ook nog niet bekend welk familielid het heeft verteld” schrijft Nieuws.nl.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.