Top Notch platencontract voor ‘Dio’

0

Rapper Dio, geboren als Diorno Braaf op 31 mei 1988 in Amsterdam, heeft een platencontract getekend bij hiphoplabel Top Notch. De rapper, die eerder te horen was in het nummer ‘Stuk’ van The Partysquad en in ‘Dom, lomp en famous’ van The Opposites, brengt op 7 november zijn debuutalbum ‘Rock & roll’ uit. Dat heeft het platenlabel bekendgemaakt, schrijft Nieuws.nl.

Top Notch, dat artiesten als Extince, De Jeugd van Tegenwoordig en The Opposites vertegenwoordigt, heeft de nu 20-jarige rapper al eerder een contract aangeboden toen hij een hit scoorde met collega Darryl.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.