Ice Cube in de rol van A-Team’s B.A.

0

Ice Cube heeft geen idee of de A-team film er nu wel of niet komt, maar ?©?©n ding is wel zeker: hij is klaar voor de rol van B.A. Baracus. In een interview met de LA Times had Ice te melden: “Man, I am so ready to play B.A. Baracus. I really want it to happen and it‚Äôs the thing we‚Äôve been talking about lately,”

Het lijkt volgens Filmtotaal erop dat het B.A. Baracus in de filmversie weinig bling-bling zal dragen wat Ice niet direct een goed idee vindt. Het gerucht dat nog steeds de ronde gaat m.b.t de andere rollen is Bruce Willis als Hannibal Smith en Woody Harrelson als H.M. ‘Howling Mad’ Murdock. Een voorlopige premi?®re is gepland voor 11 juni 2009.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.