Acteur Bernie Mac overleden

0

De Amerikaanse acteur en komiek Bernie Mac is gisteren in een ziekenhuis in Chicago overleden nadat hij daar onlangs met een longontsteking was opgenomen. Dat meldde zijn woordvoerster. De 50-jarige Mac leed aan de ziekte van Hutchinson-Boeck, een ongeneeslijke aandoening waarbij ontstekingen optreden in de organen.

Mac speelde onder meer in de films Charlie’s Angels: Full Throttle en Transformers. Zijn sitcom The Bernie Mac Show werd twee keer voor een Emmy en twee keer voor een Golden Globe genomineerd. In 2004 had Mac zijn eerste hoofdrol als een gepensioneerde honkbal-speler in de film Mr. 3000. Eveneens in 2004 speelde Mac in het vervolg op Ocean’s Eleven, Ocean’s Twelve. In 2007 was hij tevens te zien in het derde deel van de Ocean-reeks; Ocean’s Thirteen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.