Nummer Lionel Richie voor kleindochter

0

Lionel Richie draagt tijdens zijn Symphonica in Rosso-concerten het nummer ‘Ballerina girl’ op aan zijn kleindochter Harlow. Dat laat de zanger vanuit Los Angeles weten, meldt organisator The Entertainment Group donderdag. Harlow is het zeven maanden oude dochtertje van zijn adoptiekind Nicole Richie en Good Charlotte-frontman Joel Madden.

“Ik heb het nummer ooit geschreven voor mijn dochter Nicole”, vertelt Richie. “De song is voor deze gelegenheid prachtig bewerkt, met vioolarrangementen en met ballerina’s op de b?ºhne.”

De 59-jarige Richie staat op 6, 7 en 9 september in het Arnhemse Gelredome tijdens het jaarlijks terugkerende muziekevenement Symphonica in Rosso. De zanger wordt bijgestaan door onder anderen Alain Clark, Candy Dulfer en Trijntje Oosterhuis, met wie hij het door John Ewbank geschreven duet ‘Face in the crowd’ zingt.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.