Dochter Diana Ross betrokken bij aanrijding

0

Chudney Ross, de dochter van soullegende Diana Ross, is afgelopen weekend gewond geraakt bij een verkeersongeluk. Chudney was zaterdag aan het uitparkeren in Malibu en werd geraakt door een auto, meldt entertainmentwebsite TMZ. De inzittenden van beide auto’s zijn per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

De twee passagiers van de Landrover, die tegen de auto van Chudney was aangeknald, hadden nek- en rugklachten. Hoe Chudney en haar passagier eraan toe zijn is onduidelijk. Tracee Ross, een andere dochter van de wereldster, heeft haar zus al bezocht.

Zowel Chudney als Tracee zijn dochters van Robert Silberstein, een platenbons met wie Diana in 1971 trouwde, om zes jaar later weer te scheiden.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.