Schietpartij op feestje Jermaine Dupri

0

Een Schietpartij in een nachtclub in Atlanta heeft vannacht een eind gemaakt aan een feestje van Jermaine Dupri. Sterren als Usher en P. Diddy, die ook aanwezig waren op het feest van de rapper, moesten rennen voor hun leven toen iemand begon te schieten met een geweer.

Naast zanger Usher, waren ook actrice en model Gabrielle Union en acteur Larez Tate tijdens de schietpartij aanwezig meldt De Telegraaf. Volgens de krant werd P. Diddy onmiddellijk in veiligheid gebracht door zijn bodyguards.

Het is nog niet duidelijk wie de dader is. Een bezoeker is licht gewond geraakt.

Klik hier voor de foto’s.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.