Wereldfeest Diesel ook in Amsterdam

0

Amsterdam is een van de achttien wereldsteden die is uitgekozen om onderdeel te zijn van een wereldwijd dans- en muziekfestijn dat zich zaterdag 11 oktober afspeelt. Het feest, dat door modemerk Diesel wordt georganiseerd, begint om zes uur ’s avonds in Tokio en eindigt 24 uur later in New York.

Onderweg doet de ‘feestkaravaan’ onder andere steden aan als Peking, Dubai, Tel Aviv, Athene, Amsterdam, Milaan, Parijs, Barcelona, Helsinki, Londen en Sao Paulo. Verschillende dj’s zorgen tijdens het festijn voor de muziek. Wie er precies gaan optreden is door Diesel nog niet bekendgemaakt.

Via Diesel.com is het evenement ook te zien. Bezoekers van de website kunnen rechtstreeks naar de party’s in de verschillende landen klikken.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.