30 augustus VSSA Summerjam

0

Dit jaar zet de VSSA het jaarlijks sporttoernooi in een nieuw jasje, genaamd de Summerjam. In tegenstelling tot voorgaande jaren gaat de Summerjam dit jaar gepaard met het verwelkomen van de pas afgestudeerde studenten uit Suriname (die hun vervolg studie in Nederland doen).

Ook legt de Summerjam in tegenstelling tot de voorgaande jaren deze keer de nadruk op het gezamelijk gezellig hebben. De sportevenementen zijn zodanig ingedeeld dat een ieder bij elk evenement betrokken is als sporter of als toeschouwer. Het doel van deze activiteit is om de saamhorigheid tussen de leden te bevorderen en hen te laten genieten van Surinaamse gezelligheid door middel van sport en lekker eten.

VSSA Summerjam

Locatie: Voetbalveld Uilenstede
Adres: Henegouwselaan
Postcode: 1181 CW
Aanvang: 12:00uur
Datum: Zaterdag 30 Augustus

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.