Lil’ Wayne in de Melkweg

0

1st Priority, ML75.NL & JUIZE FM presenteren op donderdag 7 augustus 2008 h?©t concert van deze zomer!! Niemand minder dan Lil‚Äô Wayne staat op 7 augustus voor een zeer exclusief in de Melkweg in Amsterdam ter promotie van ‚ÄòThe Carter III‚Äô.

Na 1,000,000 CDs in z’n eerste week te hebben verkocht heeft Lil Wayne, Dwayne Michael Carter Jr., geboren in New Orleans geen verdere introductie meer nodig!! Lil’ Wayne is zonder twijfel de best verkopende en meest succesvolle hiphop artiest van de afgelopen jaren!

Door de beperkte ruimte in de Melkweg wordt sterk aangeraden om zo snel als mogelijk kaarten te halen voor de exclusieve Carter III show van Lil’ Wayne!

De kaart verkoop start op 31 juli vanaf 10.00 via ticketservice.nl en de bekende voorverkoop adressen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.