Milanfestival in Zuiderpark Den Haag

0

Twee podia met multiculturele programma`s, bekende DJ‚Äôs, een dancepodium en een exotische markt. Dat zijn de trekpleisters van Milan, het jaarlijkse festival voor Hindostanen in het Zuiderpark te Den Haag. Milan betekent in het Hindoestaans ‚Äòontmoeting‚Äô. Widjaikoemar Goerdin, bestuurlid van de stichting Milan: “We vieren dit jaar voor de vierentwintigste keer Milan.

Goerdin verwacht ongeveer tachtigduizend bezoekers. Met meer dan honderdvijftig tenten en kramen is het festival groots aangepakt. “We hebben een gevarieerd programma op het podium met elke dag een ander thema. Vrijdag is het Holland meets Milan met Hollandse optredens, zaterdag mainstream Caribbean en zondag India en Bollywood.” Speciaal voor jongeren is er een kermis en zijn er stands met cd`s, sieraden, kleding en lekkernijen.

Het initiatief van Milan kwam ooit van de welzijnsinstellingen in Den Haag. Zij zochten een manier om laagdrempelig zoveel mogelijk mensen te bereiken. Het festival sloeg aan. Bij zowel Hindostanen als andere bevolkingsgroepen, schrijft WereldJournalisten.nl.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.