Esmee Ronde koningin Zomercarnaval

0

Rotterdam heeft zondagavond haar 24e koningin van het Zomercarnaval gekozen. Burgemeester Ivo Opstelten kroonde Esmee Ronde (24) uit Amsterdam tot de nieuwe zogeheten Queen. Hiermee gaf hij voor de laatste keer het offici?´le startschot voor het drukst bezochte evenement van Nederland.

De koningin voert komende zaterdag de straatparade door de stad aan. Als ambassadrice is ze een jaar lang het gezicht van het evenement. Zo gaat ze onder meer naar het carnaval op de Nederlandse Antillen.

Zeven kandidates waren in de race voor de titel. Vier dames stonden zondag in de finale. Esmee Ronde volgt de 27-jarige Marcie de Jongh uit Amsterdam op.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.