Dansi Festival in Bijlmerpark

0

Artiesten en dansers uit alle windrichtingen strijken op 19 juli neer in het Bijlmerpark voor het Dansi Festival 2008. Aanstekelijke livemuziek en swingende dansoptredens zorgen voor een wervelende show. Zowel bekende namen als onbekend talent zullen een spetterend programma verzorgen waarbij je bijna niet stil kunt blijven staan. Een gevarieerde line-up qua muziek…

Te verwachten zijn optredens van rasartiesten als KLiber4life (hiphop/bubbling), Ronald Snijders (jazz), Smiling Osei (ghanesian life), Irma Derby (soul), Amar Nanden (hindi), Zanillya(songwriter), Gerald y La Ritmica (caribbean). Ook de niet te missen 11-koppige Dansi Big Band haalt de bezoekers de dansvloer op!

Van african dance tot street dance, van Salsa tot Bollywood, de dansers geven alles om de muzikale prestaties van de Dansi Big Band te evenaren met hun eigen choreografie.
De dansgroepen Touchee (kids dance), Foret Sacree (african dance), Madan Dance (bollywood), Roots&Routes (streetdance) en Salsa Addiction (salsa) geven acte de pr?©sence en maken dit festival tot ?©?©n groot swingend feest.
Dans mee op Dansi in de dynamische Bijlmer!
Wie, wat, waar

* Dansi Festival 2008
* Bijlmerpark, terrein Kwakoe Festival, 5 min. lopen vanaf station Bijlmer
* 19 juli 2008, 17.30 tot 21.00
* Meer informatie hier (website van Breathing Bijlmer)

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.