The Carnaval Afterparty

0

Na de succesvolle eerste editie van Supafly, was het niet uitgesloten dat er een vervolg zou komen op dit evenement. Op zaterdag 26 juli gaan alle remmen weer geheel los, tijdens de speciale Supafly Carnaval Afterparty edition! “The party of the year!”
Geniet van de optocht van het Zomercarnaval want dit is maar een voorproefje van wat Supafly voor je in gedachten heeft. Het echte swingen gebeurt namelijk in Club Tropicana op de lekkerste Urban eclectic, Latin house en Caribbean beats!

Laat je lichaam sensueel meeslepen op de sexy, freaky en tropical sounds van dj grootmeesters als Waxfiend, Franck, Rockwilder, Danny Delgado, Superior, Menace, Dah Costah en JB.

Speciaal voor jouw wordt elk aspect van de avond behandeld met de hoogste zorg. Zo worden de visuals verzorgd door de Supafly VJ Pro-style, die op een XL videoscreen de avond zal vullen met visual arts. MC Ambush, een van de beste MC’s van Nederland, weet vrijwel iedere zaal op te slepen “from dusk till dawn”!
Zorg dat je erbij bent want voor een memorabele nacht moet je bij Supafly Carnaval Afterparty edition zijn. Nog steeds niet overtuigd? Check dan even de website van Supafly en al je twijfels verdwijnen!

Wil je verzekerd zijn van een plek op de dansvloer tijdens Supafly Carnaval Afterparty? Dan raden wij je sterk aan een kaartje in de voorverkoop te halen, want vol=vol! Kaarten zijn exclusief te koop via Timoco (www.timoco.eu) en de Supafly-events website.
Voor meer informatie check de website via www.supafly-events.nl

See you @ Supafly!

Wat: Supafly Carnaval Afterparty
Datum: zaterdag 26 juli (Zomercarnaval)
Locatie: Club Tropicana, Maasboulevard 100, Rotterdam
Tijd: 23.00 uur – 05.00 uur
V.v.k.: 15,00
Age: 18 +

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.